Vóór 15.30 uur besteld is dezelfde dag verzonden – Gratis ophalen in de showroom – Boven de € 50,- (NL) & € 75,- (BE & DE) gratis verzending

Groothandel Nail Art

Florence Beauty and Nails, dé groothandel nailart, houdt de vele trends op de nagelproducten markt goed in de gaten. Zo hebben wij gezien dat nailart de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Er zijn steeds meer mensen die zich specialiseren in het aanbrengen van nailart, maar er is ook een steeds grotere vraag naar. Florence Beauty and Nails speelt hierop in door de beste nailart producten te verkopen. Niet alleen in onze showroom, maar ook in onze online groothandel nailart

Groothandel nailart producten met een groot assortiment

Wij begrijpen dat je de mooiste kunstwerken maakt door diverse nailart producten met elkaar te combineren. Daarom bieden wij niet slechts een paar nailart producten aan in onze groothandel nailart producten, maar verkopen wij vele soorten nailart producten. In het brede assortiment van de groothandel nail art, vind je alle producten die je nodig hebt om de mooiste nagelkunstwerken te maken.

Naast alle nailart producten bieden wij ook workshops aan op het gebied van nail-art. Denk bijvoorbeeld aan de Workshop Nail Art Basis waarbij je leert snelle designs te maken met stripers, gelpolish, foil gel en steentjes. Naast deze basis workshops bieden wij ook next-level workshops aan. Zo leer je bij de Workshop Special Inlay hoe je prachtige nail-art kan verwerken in het product en dus ook als het ware in de nagel zelf. Schaf alle producten voor deze workshops aan in onze groothandel nail art producten.

Nailart groothandel

Enkele producten die wij aanbieden in onze showroom en online nailart groothandel, zijn producten als stripings, strass steentjes, marble pennen, fine liners, foil gel, transfer foil en nail art penselen. Deze productgroepen bestaan uit een groot assortiment. Wil je bijvoorbeeld nail art penselen aanschaffen, dan kies je bij Florence Beauty and Nails uit het nail art penseel one stroke, het nail art penseel aquarel en het standaard nail art penseel. Zo vind je altijd een product dat perfect aansluit bij jouw wensen, eisen en behoeften.

Nailart producten kopen?

Gemakkelijk nail art producten kopen? Zowel in onze webshop als in onze showroom kun je terecht om nail art producten te kopen. Onze ervaren en professionele medewerkers helpen je graag om het beste advies te geven. Heb je hulp nodig met het plaatsen van een bestelling in onze webshop, dan kun je ook contact opnemen. Wij helpen je graag de juiste nailart te bestellen. Je zult de producten vanuit onze groothandel nail art snel in huis hebben. Wanneer je namelijk voor 15:30 uur besteld word je pakket nog dezelfde dag verzonden. Zo weet je zeker dat je snel aan de slag kunt gaan met onze nailart producten en je de mooiste designs kunt maken.

Selecteer een Afleverpunt