Over ons

FLORENCE BEAUTY AND NAILS
Meer dan 35 jaar dé groothandel en het opleidingsinstituut voor Nagelstylistes en Beautyprofessionals.

OVER FLORENCE BEAUTY AND NAILS

Florence is in 1987 opgericht onder de naam Florence Nails door prijswinnend nagelstyliste Berdy Kuijpers. In Wijchen opende ze haar eerste nagelboutique en al snel volgden filialen in Nijmegen en Arnhem. Door de toenemende vraag naar opleidingen en haar grote passie voor het vak startte Berdy haar eigen opleidingsinstituut en private label. Florence Nails werd een merk! Berdy verkocht haar nagelstudio’s en opende vervolgens de deuren van Florence Nails B.V., Groothandel & Opleidingsinstituut.

35 jaar later is er veel veranderd. Inmiddels is haar nichtje Henriëtte Hijmans ingestapt als Algemeen Directeur en is Florence Beauty and Nails uitgegroeid tot één van de leidende opleidingsinstituten en groothandels voor nagel- en wimperstyling in Nederland.

Jaarlijks leiden we meer dan 750 cursisten op tot nagelstyliste én wimperstyliste en via onze webshop bezorgen we snel nagelproducten aan huis. De website is dé plek om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de nagelbranche, het ontdekken van de nieuwste producten en het opdoen van ideeën! Door de jaren heen is er één ding hetzelfde gebleven: onze passie voor nagels. Kwaliteit van onze producten én van onze opleidingen is voor Florence minstens zo belangrijk als een scherpe prijs.

En heb je een vraag? Dan staan we altijd persoonlijk voor je klaar. Zo helpen we je om iedere dag het beste uit jouw vak te halen!

WEBSHOP

Florence Beauty and Nails biedt alles om als succesvol nagelstyliste, wimperstyliste, wenkbrauwstylist of beautyprofessional aan de slag te gaan.
In de webshop staat ons uitgebreide assortiment duidelijk weergegeven met foto’s en kleuren van de producten. (Kleuren kunnen afwijken vanwege beeldschermkwaliteit of de topcoating.)

Waarom je via www.florencebeautyandnails.nl dé online nagelgroothandel moet bestellen?
Heb je een bestelling geplaatst boven de € 50,- (NL) € 75,- (BE) , dan betaal je geen verzendkosten. *
Bestel op werkdagen vóór 15.30 uur en je bestelling wordt diezelfde dag verstuurd.
De webshop is gebruiksvriendelijk. En heb je een vraag of mocht er iets zijn, dan staat de klantenservice altijd voor jou klaar!
Makkelijk en veilig betalen – Ruilen binnen 8 dagen – m.u.v. Gelpolish en ongesealde producten.

* Deze voorwaarden gelden niet voor verzending naar het buitenland.

SHOWROOM

Florence Beauty and Nails heeft passie voor de schoonheidswereld en een grote liefde voor mooie nagels, wimpers en wenkbrauwen.

Met een zorgvuldig samengesteld en getest productassortiment en onze jarenlang opgebouwde kennis bieden wij onze klanten
exclusieve kwaliteit van producten en diverse professionele opleidingen.

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en willen onze klanten graag een gewaardeerd en goed gevoel geven.
Wij staan daarom ook altijd klaar om al onze klanten de juiste service te verlenen.

Wil je onze producten en kleuren liever in real-life zien? Kom dan langs in onze showroom.
Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren.
De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur.
Op zaterdag van 11.00 u tot 15.00 u.

FLORENCE ACADEMY

Wil jij nagelstyliste of wimperstyliste worden of je portfolio uitbreiden door een van onze vele workshops volgen?
Onze ervaren vakdocenten kunnen jou alle kneepjes van het vak te leren! Wanneer je een opleiding of workshop voltooit,
ontvang je een erkend diploma of certificaat.
Bekijk alle opleidingen, workshops en actuele datums op www.florenceacademy.nl

VERBOUWING

Begin 2021 is een deel van ons magazijn omgetoverd tot extra leslokaal waardoor wij nu nog meer lessen aan jullie kunnen geven! Ook is er nu een apart lokaal voor privelessen! 
De verbouwing hebben wij verder doorgetrokken naar ons oude leslokaal en de lunchroom. Het kleine wimperlokaal is bij de lunchroom getrokken waardoor er meer lichtval en een zee van ruimte is ontstaan.. Natuurlijk mag een touch of pink hier niet bij ontbreken 😉 Kom gerust een kijkje nemen!

Selecteer een Afleverpunt