Groothandel Gelnagels

Florence Beauty and Nails heeft een groot assortiment nagelstyling- en beautyproducten. In het assortiment van de online groothandel in nagelproducten vind je ook een groot aanbod gelnagelproducten, die je kunt gebruiken om de mooiste gelnagels te creëren bij de klanten van jouw nagelsalon. Gelnagels zijn en blijven nog steeds erg populair in Nederland, maar ook zeker buiten Nederland. Het is daarom een must om de beste gelnagelproducten aan te schaffen in onze groothandel gelnagels.

Groothandel Nagelproducten en Gelnagels

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen, wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van gelnagelproducten voor jouw nagelsalon. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen bij onze groothandel gelnagelproducten, bieden wij een groot assortiment aan. Deze nagelproducten zijn bruikbaar voor alle mogelijke doeleinden en voor de verschillende type nagels. Zo is er voor ieder doeleinde en ieder type nagel een specifieke gel, die jij kunt gebruiken om de mooiste gelnagels te creëren.

De soorten gels die wij aanbieden in onze groothandel gelnagelproducten zijn de basis gels, de Buildergels, de Cover Up Gels, de Color Gels, de Glitter Gels en de Top Gels. Omdat alle producten van onze groothandel gelnagels van hoge kwaliteit zijn, weet je bij Florence Beauty and Nails zeker dat je een goede investering maakt voor jouw nagelsalon.

Gelnagel benodigdheden kopen

Of je nu een grote of kleine salon bent, iedereen kan bij Florence Beauty and Nails de gelnagel benodigdheden kopen die wenselijk zijn. Zo verkopen wij zowel groot- als klein verpakkingen in onze groothandel gelnagels. De groot verpakkingen gaan tot wel 45 ml waar je voor een lange tijd mee kunt doen. Voor de nagelstylisten die liever een kleinere size gebruikt hebben wij ook verpakkingen van 15 ml. Naast gebruikers producten kun je bij ons ook alle aanverwante gelnagel benodigdheden kopen. Denk aan vloeistoffen, tools, Celstofdeppers, LED Lampen etc.

Onze absolute bestseller binnen onze gelnagel groothandel is de Fiber Gel. Fiber Gel wordt gemaakt van fibervezels, die zorgen voor de sterkte van Acryl en de absolute schoonheid van gelnagels. Bekijk ons aanbod Fiber Gel producten en koop de items die jij nodig hebt om fiber gel aan te kunnen bieden in jouw nagelsalon. 

Gelnagels starterspakket/set

Wel al bekend met het zetten van gelnagels maar nog geen kennis gemaakt met onze kwaliteitsproducten? Probeer deze dan nu uit met ons gel nagels starterspakket/set Starterspakket Gel nagels. Met dit gelnagels starterspakket/set heb je direct alles in huis om aan de slag te gaan met de producten van onze groothandel gelnagels. De inhoud van ons pakket bestaat uit:

– Speedy vijl Emery Zebra 100/180
– Speedy vijl Profi Zebra 100/180
– Boomerang vijl 100/180
– Witte block
– Celstofdeppers in dispenser
– Nail Clean 10 ml
– Bonding Primer 10 ml
– Alcohol 80% 50 ml
– Brush on resin
– Universe Tip Doos 100st
– Tipknipper Universeel
– Bokkenpootje Plexiglas
– Perfect Glosscoat 10 ml
– Fiber Gel 15 ml
– Penseel Basic Syntherisch Gel nr. 6
– Finishing Whipe 100 ml

Gelnagel opleiding bij onze Academy

Wil je graag leren hoe je professioneel gelnagels kan zetten? Meld je dan aan voor de Opleiding Allround Nagelstyling. Hierin leer je technieken als product applicatie met gel én acryl, het juist plaatsen van tips, natuurlijke nagelverleningen met tips en sjablonen, het maken van overlays overtips, het creëren van de mooiste French nagels en meer!

Ben jij nog niet helemaal zeker van een professionele carrière in de nagelbranche en wil je graag kijken of het vak je ligt? Kies dan voor de Opleiding Basis Nagelstyling. Hierin word je meegenomen in 1 van de bestaande 3 technieken. Je kunt er altijd nog technieken of specialisatieworkshops aan toevoegen op een later tijdstip.

Advies nodig? Wij staan voor je klaar

Heb jij advies nodig bij het kopen van de beste gelnagelproducten in onze groothandel gelnagels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag door je meer te vertellen over de gelnagelproducten die wij verkopen en geven jou advies over welke producten een musthave zijn in jouw nagelsalon. Door naar jouw specifieke wensen en eisen te luisteren, kijken wij naar een oplossing en bieden wij jou graag de beste gelnagelproducten aan voor in jouw salon.

Bij Florence Beauty and nails krijg je altijd het beste advies van nagelstylisten die al jaren actief zijn in het vak. Dit betekent niet dat je zomaar aankoopadvies krijgt, maar dat je het beste advies krijgt om de beste investering te doen voor jouw salon. Together we nail it: wij maken samen jouw salon tot een groot succes.

Selecteer een Afleverpunt