Vóór 15.30 uur besteld is dezelfde dag verzonden – Gratis ophalen in de showroom – Boven de € 50,- (NL) & € 75,- (BE & DE) gratis verzending

Groothandel Gelpolish Gellak

Gelpolish wordt gemakkelijk aangebracht als een lak, maar wordt uitgehard onder een UV- of LED Lamp waardoor het de houdbaarheid heeft van een gel. Een praktisch systeem voor zowel de natuurlijke als kunstnagel. Wij bieden alle benodigdheden voor gelpolish binnen onze gelpolish groothandel. Onze gelpolish blijft 2 tot 4 weken zitten op de gezonde natuurlijke nagel en is te verwijderen door middel van Nail Wraps in combinatie met aceton. Binnen onze gelpolish groothandel vind je alle producten die je nodig hebt.

Florence Beauty and Nails: jouw gelpolish groothandel

Florence Beauty and Nails verkoopt de beste gelpolish producten van dit moment. Zo zijn alle gelpolish kleuren binnen onze gelpolish groothandel volledig dekkend, gemakkelijk aan te brengen met een afgerond en zacht kwastje en gemakkelijk uit te harden met een UV-lamp of een LED Lamp. Ook bieden wij een groot assortiment gelpolishproducten. In onze online gelpolish groothandel vind je meer dan 160 verschillende kleuren gelpolish en 30 verschillende kleuren glitter gelpolish.

Een nieuw product in ons assortiment, is de fix base. Deze nieuwe base is uitermate geschikt voor de dunne en zwakke natuurlijke nagel, eventueel zelfs met enkele oneffenheden of een vette nagelplaat. De fix base hecht als een huis, is self-leveling en brandt niet. Verder is dit product soakable en geschikt voor een naadloze nabehandeling.

Gellak groothandel voor de professionele nagelstylistes

Florence Beauty and Nails verkoopt binnen de gelpolish groothandel ook gelpolish nagelverzorgingsproducten voor de professionele nagelstyliste. Zo kun je bij deze gellak groothandel ook terecht voor de aanschaf van een nail clean, die je gebruikt voor het ontvetten van de natuurlijke nagel. Ook verkopen wij bonding primer, die je gebruikt voor extra hechting bij het lakken. Binnen de gellak groothandel vind je een groot assortiment met allerlei essentiële producten om ervoor te zorgen dat jij als beginnende of ervaren styliste een mooie set gelpolish kan plaatsen.

Gelpolish kopen

Wil je alle gelpolishproducten van Florence Beauty and Nails in een handig pakket ontvangen? Dan bestel je het complete starterspakket gelpolish bij onze groothandel gelpolish, want hier zit alles in wat je nodig hebt om gelpolish aan te kunnen brengen. Geïnteresseerd en wil je Gelpolish kopen? Breng dan een bezoek aan onze webshop of showroom.

– Finishing wipe 100 ml
– Celstofdepper in dispenser
– Nail clean 10 ml
– bonding primer 10 ml
– Emery board 100/180 (vijl)
– Regular Profi 100/180 (vijl)
– Boomerang 100/180 (vijl)
– Witte block
– Aceton 100 ml
– Nail wraps 50 stuks
– Bokkenpoot plexiglas
– Gelpolish Base/top coat 10 ml
– 1 kleur gelpolish naar keuze*

Om te leren hoe je met dit starterspakket moet werken, volg je de gratis Workshop Gelpolish van Florence Beauty and Nails. Je schrijft je in voor deze workshop via www.florenceacademy.nl. Zorg ervoor dat je alle producten meeneemt naar deze gratis workshop. Heb je nog niet alles in huis? Onze showroom is van maandag t/m zaterdag geopend om Gelpolish te kopen. Op onze webshop kun je dit 24/7.

Selecteer een Afleverpunt